Diëtisten werken vaak volgens de Schijf van Vijf maar in hoeverre volstaan de klassieke richtlijnen nu steeds meer onderzoeken nieuwe inzichten laten zien? Onderzoeken op het gebied van koolhydraten en genenonderzoek bijvoorbeeld. Welke nieuwe diagnoses en behandelmogelijkheden kunnen diëtisten, gewichtsconsultenten en leefstijlcoaches meenemen in hun adviezen? Tijdens dit nieuwe jaarevenement van Voeding Nu op dinsdag 26 november 2019 bereiden we u voor op de toekomst van het voedingsadvies en de rol die diëtisten en andere voedings(des)kundigen hierin vervullen.

Programma
In de ochtend zal professor Gertjan Navis (Rijks Universiteit Groningen) zijn visie geven hoe de diëtist en de (huis)arts of specialist in de toekomst samen zullen werken. In de middag zijn er drie parallelsessierondes over de thema's: koolhydraten, personalized nutrition en de praktijk van de diëtist, zorgvuldig opgebouwd met een theoretische introductie, casussen en interactieve workshops. 

Waarom u dit jaarcongres niet mag missen:

  • Actuele onderwerpen: u bent weer helemaal up-to-date en klaar voor de toekomst
  • U doet hoogwaardige kennis op: zowel theorie als praktijk
  • U gaat direct aan de slag tijdens de workshops en ontvangt praktische handvatten
  • U ontvangt nieuwe inzichten voor diagnoses en behandelmogelijkheden
  • U leert hoe u bekendheid creëert en voldoende cliënten krijgt
  • U ontvangt accreditatiepunten (accreditatiepunten zijn aangevraagd, het aantal punten wordt binnenkort bekend gemaakt)
  • Interactie: ruimte voor vragen en discussie met sprekers en vakgenoten
  • Volop netwerkmogelijkheden
     


 


Voor wie?

De bijeenkomst is bestemd voor diëtisten, voedingsdeskundigen, gewichtsconsulenten, lifestylecoaches en overige professionals die zich bezighouden met gezondheidsvoorlichting, productpresentatie, marketing en productontwikkeling.
 


Locatie

Green Village
Blokhoeve 7
3438 LC Nieuwegein